Käyttäjänimi: Salasana:

Usein kysytyt kysymykset

Päivitetty viimeksi: 12.08.2015

1. Laskuri ei päivity lainkaan?
Kun luot laskurin, niin sinun pitää lisätä tekstin sekaan esimerkiksi merkit [d]. Jos lisäät tekstin sekaan nämä kolme merkkiä, niin siihen kohtaan päivittyy päivät. Käytettävissä olevat merkit: [d] Päivät, [m] Kuukaudet, [y] Vuodet. ÄLÄ kirjoita itse jäljellä olevaa aikaa [ ] merkkien sisään.

2. Laskurissa näkyy teksti, mutta ei lukua ollenkaan?
Sinun tarvitsee lisätä tekstin sekaan merkit [d] eli pelkkä d kirjain ei riitä, vaan siihen kuuluu hakasulkeet lisäksi. Esimerkiksi näin "Tänään jäljellä [d] aamua."

3. Haluan poistaa tunnukseni, miten se onnistuu?
Voit poistaa oman tunnuksesi itse klikkaamalla vieressä olevaa linkkiä. Tunnuksen poisto. Huomioithan että sinun pitää olla kirjautuneena kun poistat tunnuksesi.

4. Miten voin aktivoida tunnukseni?
Voit aktivoida tunnuksesi linkistä joka tulee sähköpostiin rekisteröitymisen jälkeen. Tunnuksen aktivointi tapahtuu linkkiä klikkaamalla. HUOM! Aktivointilinkki on voimassa neljä tuntia. Mikäli tunnusta ei aktivoida neljän tunnin sisällä, niin poistetaan se automaattisesti tietokannasta. Mikäli aktivointilinkki jää roskapostisuodattimeen tai se ei jostain syystä saavu perille, niin neljän tunnin kuluttua voit rekisteröityä uudelleen samalla sähköpostiosoitteella.

5. Miksi en ole saanut aktivointiviestiä?
Aktivointiviestin saapumisessa voi olla viivettä. On käynyt myös ilmi, että aktivointiviesti voi jäädä roskapostisuodattimen haaviin, eikä tämän takia näy saapuneissa viesteissä. Kannattaa siis katsoa mahdollinen roskapostikansio mikäli viestiä ei ole tullut perille.

6. Mitä tarkoittaa kun laskuriin tulee teksti "väärä id"?
Se tarkoittaa sitä että sillä ID:llä haettua laskuria ei ole olemassa. Tätä ilmoitusta ilmenee myös jos tietokanta on ruuhkautunut tai kaatunut kokonaan.

7. Laskuri ei näy IRC-galleriassa?
Nyt satelee satunnaisesti sähköpostiin kysymyksiä "Miksi laskuri ei näy IRC-galleriassa?" tai "Koodi näkyy tekstinä IRC-galleriassa?". Vastaus kysymykseen on yksinkertainen. Sinulla ei ole VIP-ominaisuuksia ostettuna IRC-galleriasta. VIP-ominaisuudet mahdollistavat HTML-koodin boksissa.

8. Muokkasin laskuria, mutta muutos ei näy laskurit listassa?
1. Paina ylävalikosta uudestaan "Laskurit"-linkkiä.
2. Paina näppäimistöstä F5 tai selaimen "Päivitä" -painiketta.
3. Mikäli kumpikaan ei auttanut niin paina Ctrl näppäin pohjaan ja paina F5.

9. Unohdin käyttäjänimeni. Miten saan sen tietooni?
Saat käyttäjänimen sähköpostiisi tämän linkin kautta: Unohdin käyttäjänimeni

10. Saako laskurin facebookkiin tai instagrammiin?
Nykyisen palvelun laskureita ei saa facebookkiin eikä instagrammiin suoraan muulla tavalla kuin ottamalla kuvakaappauksen laskurista. Laskurit.netin uusi versio on piirtopöydällä, mutta julkaisuajankohta täysin auki.